NOU SERVEI DE HOME STAGING

 Incorporem nou servei a Gestions Immobiliaries Nayach!! 

I es una gran notícia!! us expliquem les avantatges de contractar aquest servei amb nosaltres a continuació.


QUE ÉS EL HOME STAGING?

doncs la traducció literal és "posada en escena", tot i que jo, diria mes aviat que es la "Inversió més intel·ligent"

Es tracta d'una técnica de Marketing Immobiliàri que consisteix en millorar la presentació del immoble, amb la finalitat de que quan entri un visitant a la vivenda, senti que pot ser la seva nova llar.


Es diu que la primera impressió es el que compte, doncs ho confirmem, 90 segons es el temps que un visitant triga en decidir si aquell immoble li agrada. Si la teva vivenda es fosca, sense llum o desactualitzada, necessites un projecte de Home Staging.
El projecte inclou 5 fases importants,

 1. La neteja: es treu tots els mobles i decoració més personal 

2. Despersonalització: es tracta de treure tot aquell indici que parli de la personalitat de la propietat o persona que hagi viscut per última vegada.

3. Reparacions, de desperfectes que es puguin veure en la vivenda.

4.Disseny dels interiors. Aquest punt es important, perque no es tracta tant de que una vivenda de revista, sino una vivenda totalment neutre, i impersonal però a la vegada viscuda, on un número molt elevat de visitants es sentiràn que la poden fer seva. Utilitzarem mobles lleugers, fibres naturals, una paleta de colors clara, potenciarem la llum i les possibilitats que tingui aquell immoble.

5. Sessió de fotos. Igual que en la fase número 4, també es important la presentació dels anuncis, si cuidem l'estètica del immoble, també hem de cuidar com la presentem. Una bona sessió fotogràfica, et donarà moltes més visites als anuncis dels portals i per tant t'aportarà més clients potencials.


PER TANT EL HOME STAGING ENS APORTA:
-Anuncis + atractius
- Aquets, generen mes interés
- Mes visites
- Mes clients potencials
-Revalorització de la vivenda fins a un 10%
- Una venda mes ràpida


Tot això ho podem aconseguir, sense fer una Obra i amb una inversió mínima.





Entradas populares