COM ESTÀN CANVIANT LES VIVENDES DESPRÈS DE LA COVID-19

 

La Covid -19, ha canviat moltes coses de la nostra rutina, entre d’elles, la manera de tenir casa nostra.

Hi ha qui s’ha plantejat fer un canvi radical de vivenda, i els portals immobiliàris confirmen que el pis, que històricament es el tipus d’immoble més visitat, ha caigut un 14%, mentres que les recerques de les finques rústiques, Xalets i cases adosades han pujat significativament. Els filtres més aplicats tal i com confirma el portal de Fotocasa, han estat el jardí i la terrassa.

D’altres, el Covid 19, els ha obligat  a redecorar i valorar les seves llars, i exprimir al màxim el seu potencial.


Reportatge el Mueble

Després de molt dies tancats a casa, aquelles persones que viuen en vivendes petites o fosques, i/o sense sortida a un balcó, terrassa, o jardí, també s’els hi ha creat la necessitat de redistribuïr la seva llar o fins i tot, com deiem anteriorment,  fer canvi a una vivienda amb terrassa o jardí.



Reportatge el Mueble

Ens hem permés pensar quins requisits voldrem,  per a les nostres llars després del primer confinament per Coronavirus, per fer més acollidora i pràctica casa nostra.

Aquí uns dels requisits més demanats i algún truc per a millorar la qualitat d’ambient en el nostre espai.

El mobles més lleugers i polivalents, s’han acabat les cases carregades de mobles grans i voluminosos i plens d’objectes decoratius, i s’instauren els espais on realizar mes d’una activitat , ambients on poguem realizar més d’una.

Es algo que durant el confinament hem hagut d’adaptar, i que en vivendes petites, i no tant petites,  ha estat habitual.

@myniudeco

Hem hagut de buscar espai per al Teletreball, aquesta quarentena a la majoria, no ens ha quedat un altre que aprendre a fer teletreball, segur que moltes empreses ho mantindràn a partir d’ara, així que l’espai de treball  a casa es una realitat i caldrà buscar el lloc , en cases grans amb habitacions de sobres, no serà problema adaptar una oficina, però en aquelles amb poques habitacions, o habitacions ocupades , s’haurà de trobar un espai perfecte i que no trenqui l’harmonia de les estances habituals, com per exemple un lloc de treball al saló o fins i tot en una zona de pas, sense dubte, un escritori, será un element mes en el que pensem a partir d’ara.



Recomanem que, els colors clars siguin els predominants en tota la casa, donant així amplitud i llum.

Les fibres naturals, tocs de fusta clara, i algo que segons els experts es important  per reduïr l’estrés  i millorar la qualitat de vida, tenir plantes .

 

 

 

Entradas populares